Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Zuzele (acum mamici) in bucatarie


Recommended Posts

dragele mele, am si eu o rugaminte mare,mare la voi. se apropie ziua sotului meu si vreau sa-i fac un tort special. ma puteti ajuta cu o reteta?[:I]va rog mult mult[pup]
[url="http://bd.lilypie.com/WsUum7.png"][gravi]23+[/url] [url="http://new.photos.yahoo.com/remiclea/album/576460762400931771"]poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 165
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

dragelor, am venit sa-mi scurg si eu ochii nu si numai prin topic-ul asta. sunt varza la bucatarie dar din pricina fixatiilor dezvoltate in unele zile pe anumite chestii am ajuns sa fac supa 9mi se parea ceva monstros de greu) si, mai ales, iahnie de fasole. si chiar s-au putut manca, f bune au fost. azi am remarcat ca intr-o luna am luat 4 kile mancand tot felul de tampenii. asa ca a decis ca daca tot e sa ma ingras, ca asta e calea, macar sa o fac din chestii mai sanatoase. asa ca tocmai am terminat un piept de pui fiert cu 2 morcovi fierti, un mar si un iaurt. stiu ca n-am cum sa va fac sa salivati cu asa meniu da' nu e asta ideea, ci sa ma laud...nici eu nu stiu cu ce, hihihi! sa vedem cat mai tine ambitia asta. va pup! irina [gravi] 23+ [baietel] http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by sovietica
Irina, pai bucatarii astia de talie mondiala cum crezi ca au facut primul pas?? cu piept fiert cu morcovi! asa ca esti pe calea cea buna! data viitoare cand vei mai pune si telina si ceapa, vei realiza ce supa buna de pui faci! succese si tot inainte![papica] sovi [gravi] 8+
haaaaaaaaaaa!!! dar am pus, am pus, sa stii! :-) telina, albitura, o ceapa si un cartof. numai ca la birou am luat doar ceva carne si morcovii. alelalte oricum nu-mi plac. bleah! poate doar daca le-as pasa si as face supa-crema de legume. ia te uita, ce idee pt data viitoare! si ma bag acum pe google cautand CV-uri de mari bucatari. cumva-cumva, presimt si eu ca exact cu pui fiert si-au inceput carierele. puuuuuuuuuuup! irina [gravi] 23+ [baietel] http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, vreau sa fac in week-end salata boeuf, pt ca mi-ati facut pofta [:D], dar nu stiu ce fel de maioneza sa pun, sa fac eu sau sa cumpar?????? Si daca ar fi sa cumpar care ar fi cea mai buna????????? Pupici [url="http://bd.lilypie.com/4Y4Fp3.png"]cum creste[/url][copil] Carmen [gravi] 21 +[baietel] David Alexandru
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Irina, nici mie nu imi plac legumele din supa de pui, da oricum se zice ca zeama e cea mai valoroasa aici, asa ca nu e pierdere mare (si ca e bine ca puiul sa aibe multe oase -iese mai bun, eventual din tacamuri). Daca tot ati deschis subiectul cu bucataria, as vrea sa va impartasesc reteta mea de ciorba de ciuperci pleurotus care place la multi care au gustat din ea. are aspect si ceva gust din ciorba de burta. Deci ne trebuie: -cam 500 g pleurotus taiate fideluta (asta cam la 3-4 litri de apa, da nu e lege, depinde cat va place de groasa ciorba) -cativa morcovi dati la razatoarea mica (cu generozitate, mai multi ca la alte ciorbe) -o ceapa crestata doar pt a putea fi extrasa si aruncata la final -dafin -vo 4-5 galbenuse -1 cutiuta smantana si una de iaurt -usturoi -eu folosesc cam o capatana de dim medie Se incepe cu calirea usoara a morcovului in ulei si putina apa. Se adauga apa cand da in fiert pui pleurotii, frunza de dafin, ceapa. Dupa ce considerati ca au fiert, reglati acreala, vedeti de sare. -amesteca galbenusele cu smantana si adaugati gradat la ciorba -exact inainte sa opresti focul, pui usturoiul macinat warning: daca gustati inainte de produsul final, n-o sa va placa. Eu data trecuta am pus si urechi de lemn, luate de la un supermarket chinezesc si a fost f f bun. no. hai sa va vad daca va incumetati. sovi [gravi] 8+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Of Kossir si eu ma chinui cu ramadanul, fiind pe jumatate algerianca, numai ca anul asta nu-l mai tin pentru bebe ca nu pot dar la serviciu cu colegii nu pot manca asa cum vreau asa ca inchid usa la birou si infulec ca un got, si apa o beau pe ascuns, acum ca sunt racita ieri am facut un ceai am incuiat si la-m dat pe gat. Iar de mancat nu prea bag cine stie ce delicatese in schimb am fost in carrefour si mi-am luat crema de zahar ars eu am fost prea obosita sa fac Louiza [gravi] 22s + 60% [fetita] [url="http://bd.lilypie.com/vkuap3.png"]mai avem putin[copil][/url] [url="http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/"]poze cununie, nunta, luna de miere[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Kossir,Louiza si la noi e Ramadan,normal.Desi sunt musulmanca de cativa ani buni,niciodata nu am reusit sa-l tin,mai ales in Romania.Acum nici gand sa-l tin din cauza lui bb.Si eu ma cam feresc sa mananc in fata sotului,dar pana la 14:30 sunt singurica si imi fac de cap cu oua fierte,pui fiert,fructe, etc.Astazi de ex am pus la fiert pipote de pui,o sa am un adevarat festin.[pofta][;)] La iftar (micul dejun in ramadan) cateodata nici nu gust din mancarea ce i-o gatesc daca mi se pare greoaie. Adevarul e ca nu prea am pofte,ba chiar simt dezgust fata de unele mancaruri,ma atrag caramelele si iaurtul in special ,cateodata simt nevoia sa pap dulce,cam de 2-3 ori pe sapt.Daca ar fi dupa mine nici nu as pune carne in gura,mai ales carne rosie,am ramas cu piticul asta din primul trimestru cand mi se facea greata numai de la mirosul de carne.Dar are nevoie bebicul de proteine,ce sa fac,ma sacrific. Pupici. Elena [baietel]25+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nici mie nu-mi plac legumele fierte,nici macar morcovii[xx(].Dar am descoperit supa de linte rosie.Fierb linte ,cam 3 sferturi de cana si legume (1 morcov mediu,1 ceapa mica,2 dovlecei mici,1 ardei gras,1 rosie mare fara pielita)cu sare,piper,etc si dupa le scot fara a arunca zeama,le las la racit si apoi le ametesc in blender cu putina zeama pana se fac pasta.Amestec pasta cu zeama si cu 1 lingura bulion si mai fierb cateva min.Mi se pare super buna. Elena [baietel]25+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu lintele le fac ciorbita cu carnita, dar si salata imi place la nebunie, fierb lintele le las sa se raceasca apoi fac un sos de salata e si simplu de facut si rapid la legume incearca sa faci supa pasata, bagi de toate la fiert apoi le pasezi la robot, adaugi si zeama de la legume mai dai o data in fiert supa crema cu un cubulet de unt apoi cu crutoane, mama un deliciu, sau pentru cine e amator de pestic, fierbe pestele apoi il strecoara, in acea apa pune legumele, separat curata pestele de oase daca are apoi la final la robot se baga si pestele si e super si supa crema de peste Louiza [gravi] 22s + 60% [fetita] [url="http://bd.lilypie.com/vkuap3.png"]mai avem putin[copil][/url] [url="http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/"]poze cununie, nunta, luna de miere[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...