Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nasterea prin cezariana


iubita

Recommended Posts

Am tot citit cum multe dintre voi ati nascut prin cezriana,dar nu stiu ce inseamna - sonda urinara-cum se foloseste,doare? Care sunt riscurile anesteziei epidurale?Ca am hotarat cu sotul meu sa avem si noi un bb si cam am emotii ca nu stiu f. multe.Doctorita mi-a zis ca dupa ce intrerup anticonceptionalele ,o luna sa avem grija si luna urmatoare pot ramane insarcinata,voi cum ati facut?[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sonda urinara se pune obligatoriu daca nasti prin cezariana. Este neplacut exact momentul in care ti-o pune-ustura destul de tare- dar dupa un minut nu o mai simti, iar dupa operatie te bucuri ca o ai, ca nu trebuie sa te ridici sa te duci la toaleta. Nu-ti face griji pentru asta.

Eu am nascut cu anestezie generala si dupa o ora eram treaza. Cred ca e de preferat epidurala daca nu e un caz urgent. In spitalul in care am nascut-Cantacuzino- la cezariene se faceau generale sau rahi si la normale se faceau epidurale. Vezi ca exista un subiect deshis deja despre tipul de anestezie.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am nascut pe 3 ianuarie prin cezariana planificata deoarece bebe era pelvian..

Sonda urinara e obligatorie si ustura un pic apoi nu o mai simti..mie mi-a scos-o a doua zi dupa operatie si m-a usturat un pic apoi a trecut.

MI-a facu epidurala...fiind recomandata decit o anestezie totala.Se zice ca la anestezia totala este afectat si bebe pe cind la epidurala nu.

Bebe meu a plins de cum l-au scos din burtica.

Sincer eu nu am vrut cezariana dar daca asa a fost sa fie..

Mi-am revenit kiar a doua zi.. am putut sa am grija de bebe..si acum dupa 10 zile de la cezariana pot sa spun ca mi-am revenit 80%..asa ca nu e draqul kiar atit de negru precum se zice..

 

 

adana 37+ saptamini

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si cu anestezie generala bebe plinge imediat. La cinci minute dupa efectuarea anesteziei bebe e deja afara, restul de timp fiind pentru curatat uterul si cusut. In plus, anestezia nu e puternica, eu ii auzeam pe doctori in ultima parte a operatiei. Dupa apendicita am dormit cu siguranta mai mult :).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...