Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ranile la sani..


AlexNes

Recommended Posts

Fiecare mamica are probleme cu sanii in perioada imediat urmatoare nasterii. Si totusi nimeni nu ofera o prevenire a acestori rani care au implicatii majore: renuntarea la alaptat si multa multa durere. Mi s-au vindecat ranile la sase saptamami dupa nastere...cand am oprit alaptatul la sanul a caruit rana avea puroi la indemnul unei doctorite de la Sp. M.S.Curie..in acest timp am folosit o solutie farmaceutica echivalenta "rosului carmin" care mi-a uscat rana si astfel bebelusul meu a putut fi alaptat normal. Insa datorita acestor rani a trebuit sa introduc si alimentatia cu lapte praf si inca imi pare rau ca nu il pot nici acum la 4 luni alapta numai natural. Am folosit toate cremele posibile si imposibile recomandate de medici ginecologi, generalisti , pediatri.. mameloane de silicon ...fara nici un folos.. As vrea sa aflu cum ati reusit voi sa treceti peste acesta problema..care cred eu ca nu e dezbatuta suficient alex si BB robert alex
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Alex, nu ai postat chiar unde trebuie, mai bine pui intrebarea la femina intim sau la parintii intreaba.

Eu am folosit Bepanten si am avut ragade pe care le-a rezolvat iar mai apoi aveam doar durere fara rani vizibile la fiecare alaptat si intr-un tarziu am realizat ca e din cauza unei ciuperci care se gasea la mine pe sani si in gurita la bebe. Abia cu violet gentiana am scapat de problema asta, si asta pe la 6 luni. pana atunci am indurat durerile, am avut noroc ca rani nu faceam poate si datorita Bepantenului.

In afara de acesta exista Garmastan. Cremele se dau dupa fiecare alaptat pe san in primele saptamani cand sfarcurile nu sunt inca formate. Garmastanul nu trebuie clatit inainte de alaptat, Bepantenul da.

In rest spalat pe san doar cu apa, nu sapun ca usuca, zona trebuie tinuta cat mai uscata, sa stai cat mai mult cu sfarcurile la aer si sa pregatesti sanii inainte de nastere prin tractiuni usoare, frecat cu buretele mai aspru la baie si apoi cu prosopul de la baza spre varf.

Pentru mameloane ombilicate exista niste scoici pregatitoare care se pun in sutien in timpul sarcinii, de la Medella.

Cam atat, daca postezi unde ti-am zis vei primi cu siguranta multe raspunsuri.

 

Diana id="red"> & id="green"> Vladutid="blue"> [copil] (16.05.2004) id="green">

Vladut 7 luni id="blue">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...