Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FSN(Fara sa Stie Nevasta)


Recommended Posts

Fetelor sunteti de acord cu fondul asta semi secret al barbatilor?Fond in care pun deoparte bani pentru sufletelul lor sau pentru alte nevoi? Ideea ca are ceva si ascunde de mine ma irita , ma face sa fiu mai iscoditoare e impotriva ideii mele de casnicie INSA sa fim serioase nu de putine ori m-am trezit ca imi pun si eu bani deoparte cu gandul ca sunt pentru urgente plus ca nu imi displace sa imi faca cadouri. Asa ca nu mai stiu sunt sau nu de acord,cred ca imi convine sa stiu cand cat pune deoparte si daca l-as intreba de fond as dori sa fie sincer,mai am vreo logica? Sotiorii vostri au asa ceva[:D]sau nu ati aflat inca[:D] Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Al meu sot are.[:D] Si nu ma deranjeaza citusi de putin, stiu de acest fond chiar de la el, dar nu il intreb niciodata cit are acolo. Adevarul e ca toti banii aia se duc numai pe mici cadouri pentru Ioana sau pentru mine, fara sa fie o ocazie anume. Rareori si-a cumparat pentru el ceva, si oricum mi-a aratat cind si-a luat un lucru nou. Mie imi place stilul lui, imi plac surprizele pe care mi le face. De fapt si eu am un mic fond adunat din restul de la cumparaturi[:D], stie si sotul meu de el, dar nu apeleaza niciodata la "pusculita" mea. Adivio&Ioana-nazdravana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si sotul meu are, so eu am.Numai ca eu sunt cea mai strangatoare si cand avem nevoie de eva extra ma intreaba:nu mai ai tu acolo la cutiuta nimic????[:D] Nici unul dintre noi nu face ceva anume cu banii.El ii tine pentru ceva bun(ii place sa se rasfete cu cate ceva-de mancare), iar eu tin pentru mine, pentru copil, pentru el.De aniversarea noastra din vara am scos amandoi de a cutiuta si ne-am luat o camera digitala.Ca fiecare isi pusese deoparte din timp.In principiu ce punem deoparte sunt tot din banii casei, dar eu mai fac meditatii si mai maresc fondul. ----------------------------- 'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.' [url="http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html"] Botez[/url][popa][url="http://community.webshots.com/user/babee11"]Primele luni[/url][baietel][url="http://community.webshots.com/user/phillip0602"]Album2[/url] [copil] [url="http://community.webshots.com/user/phillip06022"] Sfarleaza [/url] [aerob] [url="http://community.webshots.com/user/phillip06023"]Bubu Plimbaret [/url][sofer] Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si noi avem. Sotul meu a dat startul acestui obicei, ca eu sunt mana sparta rau de tot. Apoi m-am molipsit si eu. Nu pot spune ca "ascundem" banutzi unul de altul, pentru ca nu ne cotrobaim prin portofele, dar fiecare are ceva pus deoparte, insa nu din salarii (micile ciubucuri). Dragutz este ca din acesti banutzi ne facem atentzii unul altuia si mai ales copilei noastre, care devine pe zi ce trece tot mai cocheta... Dora, Ami, Ionutz I'm the best, so "beep" the rest!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ca mi-am amintit ..eu stiam ca FSN e Fara Stirea Nevestei si FSb -Fara Stirea Barbatului[:D].fara stirea copilului cum o fi??[:D] ----------------------------- 'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.' [url="http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html"] Botez[/url][popa][url="http://community.webshots.com/user/babee11"]Primele luni[/url][baietel][url="http://community.webshots.com/user/phillip0602"]Album2[/url] [copil] [url="http://community.webshots.com/user/phillip06022"] Sfarleaza [/url] [aerob] [url="http://community.webshots.com/user/phillip06023"]Bubu Plimbaret [/url][sofer] Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La noi nu este asa ceva... avem cateva conturi in care punem bani cu destinatie speciala: masina, excursii, etc... cum el se ocupa de finante eu nu prea stiu ce pune acolo, numai ca am acces la astea oricand... eu zic ca-i o problema cand nu stii de banii aia:)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Noi nu avem asa ceva.Deci ,nu stiu sa dau sfaturi cum sa anulati aceste obiceiuri.Probabil te deranjeaza anumite cheltuieli care le face si asta a generat aparitia FSN.In ceea ce priveste banii eu sint total nepasatoare,nu stiu niciodata ce bani sint,cit am prin portofel,etc.Banii se tin intotdeauna "prin casa",mai peste tot,pe la bucatarie,pe cuier,uitati prin buzunare de toamna pina primavara cind imbracam din nou acea haina,etc.O sursa de bani ,e cotrobaiala prin buzunare cind pun rufe la spalat. dulcetica
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La noi exista asa ceva,dar fiecare stie cat are celalalt si mai stim si CE facem cu acei bani. Sotul-imbunatateste calculatorul,stie ca de fiecare data ma opun cand e vorba de up grade, asa ca NU ma mai intreaba, trece direct la actiune ca sa aiba mereu noutati!!!si placi performante. Eu-nu stric banii de fel(ii economisesc in mare parte),dar cand se ivesc unele ocazii imi cumpar rochi de seara,iar sotul nu-mi spune nimic,ba mai mult,se bucura ca are o sotie de scos in lume. Deasemenea cumpar cadouri copiilor cand plec in oras.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...