Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Garzile la Municipal


kita

Recommended Posts

Imi puteti spune va rog la ce ora isi schimba garzile dr. ginecologi din Municipal; Eu am auzit diferite variante: 8:00, dupa raport la 10:00 si dupa unii cica pe la 12 ziua, asa ca nu stiu ce sa mai cred! Si daca mai stiti, asistentele cand isi schimaba turele, caci mi s-a spus numai sa fiu "pregatita" pentru doua ture pe zi, insa nu stiu la cat incep si se termina! Merci, Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

kita, eu am prins (anul trecut in primavara) vreo 3 sau chiar 4 garzi (nu mai stiu exact) pana am ajuns sa nasc. M-au internat marti la 12 dupa un control de rutina (membrane fisurate), si am nascut miercuri seara. Din cate tin minte asistentele se schimbau dimineata pe la 8 parca si apoi seara la 4 si probabil noaptea la 12. La 4 stiu sigur ca s-a schimbat tura pentru ca ramasesem fara anestezic la epidurala si nu se baga nimeni sa-mi completeze doza ca se schimba tura....noroc ca l-am prins pe medicul meu pe-acolo si m-a rezolvat el...era doar o formalitate. De fapt intre 4 si 5 s-a schimbat tura....sincer nu mai stiu exact.

Oricum, sunt 3 ture de cate 8 ore tura, deci ai foarte mari sanse sa prinzi doua ture, poate chiar 3. id="Comic Sans MS">id="purple">

 

Mickyyyid="red">[gravi] si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004)

 

id="left">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Medicii au garzile de la 8 dimineata pana la 8 dimineata a doua zi, dar intradevar stau pana mai tarziu, si dupa ce termina garda (dupa 8) pentru raport si unii pana la 12 daca au si consultatii in ambulator in dimineata respectiva. Asistentele se schimba la 7-8 la 12 ore parca, eu stiu ca atunci cand am nascut am prins schimbul de seara si pe la 7-8 seara s-au schimbat si dimineata urmatoare cam tot pe la aceleasi ore.

 

Nastere usoara!!!

 

Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil]

Povestea nasterii id="limegreen">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Puiuta, sauna-ma cand te pot ajuta cu ceva.

La dr se schimba la 8 dimineata. Dar cel de garda. Dr tau daca nu e de garda sta numai pana la 15. Oricum nu prea ai nevoie de le. Tot pe mana asistentelor ramai.

La asistente tot asa, de la 8 dimineata la 8 seara, e o asistenta pt mamici si una pt bebe, deci 4 pe zi.

Cred ca asta ai vrut sa stii, nu?

 

Te pupacesc!

 

POZICI:

http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag

 

Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Din cate stiu eu doctorii se schimba la ora 8 dimineata, cei care nu sunt de garda pleaca pe la ora 15. In zilele cu sarbatori medicii se schimba la ora 9(asa am nascut eu pe 1 mai la 9 si 15 min fara neonatolog pentru ca una se ruja sa plece si una se imbraca sa intre in tura). Asistentele se schimba la 12 ore, la 7 si la 19(matusa mea lucreaza acolo de mai bine de 20 de ani).

Succes!

Cu drag, Andreea

 

[pup]

 

[mamica]Andreea & [copil] Octaveatza

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...