Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

intrebare: giulesti sau polizu?


brianamica

Recommended Posts

Bine v-am gasit pe toate mamicile de iulie si august, si nu numai. Tot atunci voi fi si eu mamica ( de fetita- asa cum spune Dr Iosup la 12 saptamani). Tare mult m-ar ajuta sa ma scoateti dintr-o mare dilema. As avea de ales intre 2 maternitati si 2 medici, si anume: Maternitatea Giulesti (dr Mirela Ranga) si maternitate Polizu (dr Oana Toader). Cel putin acum inca mai pot alege. Prea bine nu le cunosc , ci doar mi-au fost recomandate de 2 persoane diferite. Voi stiti ceva de ele? Sincer ma intereseaza in mod special medicul ca despre maternitate ...... cred ca toate sunt la fel de mizere.[xx(] Teoretic amandoua sunt dragute cu mine , insa chiar nu imi permit material sa "car" pana in august la 2 doctorite. multumesc de pe acum si ne mai auzim.[grasa]briana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

M-am prins eu pana la urma, si daca va uitati am scris deja acelasi subiect si la mamicile din iulie-august.

 

Sincer, acum nu imi pare rau ca am facut subiect nou. Poate cu ocazia asta imi vor vizualiza intrebarea mai multe viitoare mamici sau poate chiar mamici.

 

Si poate nu se va necaji nimeni pe mine ca am facut o tampitenie de super incepator in ale forumurilor si sarcinii.

 

Va pup si sa multumesc.[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bun venit brianamica si sarcina usoara!

 

Nu e nici o problema ca ai gresit putin, din contra, aici iti pot raspunde toate mamicile sau gravidutele care stiu ceva despre cele doua doctorite...

Nu cred ca are rost sa iti inchida vreun moderator subiectul, chiar daca tu apari si la mamaici de iulie-august 2005, in fond nu toate de acolo iti pot raspunde la intrebarea ta, pe cand aici ai mult mai multe sanse sa primesti raspunsuri...

 

Numai bine,

Katink [gravi] sapt.15+

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

briana eu voi naste cu doctorita Toader Oana de care sunt foarte multumita si pe care ti-o recomand cu caldura.Eu una am avut probleme cu sarcina(amenintare de avort)si de fiecare data mi-a fost alaturi si m-a ajutat foarte mult.Oricum alegerea este a ta dar sa stii ca eu sunt foarte multumita.

Raluca si bebita din burtica 30sapt +

 

 

 

 

<img src="http://lilypie.com/days/050418/1/21/1/+2" alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[hia]draga gypsy. multumesc tare mult de recomandare. O sa tin cont de ea . Tu cat te-ai pregatit sa ii dai? Asta daca imi poti spune. Nasti normal sau cezariana? Iti dai seama ca nici nu stiu care sunt tarifele.

 

Inca o data multumesc [:D]si sarcina usoara in continuare . Sa ai mare grija de [bibe]. Briana[grasa]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Briana pentru o nastere normala am inteles ca tariful doctorei este de 100 euro si 500.000 lei moasa,iar pt. cezariana la doctora 150 euro anestezist 1.000.000 lei si moasa 500.000 lei.Eu doresc sa nasc normal dar bebe meu are de la 20 sapt. cordonul ombilical infasurat in jurul gatului si nici pana acum nu a binevoit sa si-l desfasoare deci s-ar putea sa nasc prin cezariana.A tarifele le-am aflat si eu cand am fost internata in spital si am inteles ca si la asistente trebuie sa le dai cam 20-30.000 lei pentru servicile zilnice.Cat am fost internata am avut parte de asistente dragute pe care nu pot sa spun ca le-am invata cu bani multi.Ceea ce iti mai pot spune este ca nu mi s-a parut a fi un spital groaznic si lucru care imi convine cel mai mult este ca pot sta cu bebe in camera.Daca te mai pot ajuta cu ceva sunt la dispozitia ta.

Pupici

Raluca si bebe mic 30 sapt.+

 

<img src="http://lilypie.com/days/050418/1/21/1/+2" alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu asa as decide: unde e cea mai buna sectie de neonatologie?? ca e cel mai important!! la Polizu, normal, ca sunt dotati cu o gramada si au si neonatologi buni. apoi sala de nastere e ok, chiar dak spitalul e vechi, dar nasti separat, nu ca la giulesti, si e si sistem rooming-in si stai cu bb in camera....la giulesti n-am fost, dar in afara de rezervele acelea de 10 euro, in rest toti bb-ii stau la comun, ceea ce nu e grozav.

 

If a have a bag of rocks to carry as I go

I just want to hold my head up high....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Stati asa: si la Giulesti este o sectie de neonatologie foarte tare, chiar daca majoritatea bebelusilor stau impreuna. Ganditi-va ca ei au fertilizare in vitro, multi bebelusi prematuri si au echipamente si pregatire medicala foarte bune pentru prematuri si bebelusi cu probleme. Sala de nasteri la Giulesti arata absolut OK cand am nascut eu acum 3 ani, mai nasoale erau holurile si saloanele. Dar am auzit ca s-au mai facut renovari intre timp. Si Polizu arata foarte bine, despre aparatura pt nou nascuti nu stiu nimic - s-ar putea sa fie la fel de bune.

 

Acum despre dr M Ranga: cand am nascut eu, in sala de travaliu era o fata, pacienta dr Ranga, care facuse ani de zile tratamente la ea ca sa aiba acel copil si "carase" corespunzator. Dna Ranga, toata sarcina, numai zambet. Fata avea operatie de hemoroizi la activ si nu avea voie sa nasca normal. Duminica pe ziua i-au incepu contractiile, a sunat-o pe Ranga care i-a spus sa mearga la spital ca vine ea. Mai pe seara a mai sunat-o, Ranga n-a mai raspuns. Eu am intalnit-o luni pe la 5 dimineata cand m-am internat eu, in sala de travaliu, avea contractii tot mai puternice, Ranga nu dadea nici un semn de viata. La 7 a venit medicul de garda, Ranga pauza. Fata era tot mai nerabdatoare sa-i vina doctorita dar isi lua travaliul cu calm, isi monitoriza contractiile care se indeseau. Era nemultumita de dna dr. Medicul de garda a consultat-o si a trimis-o de urgenta in sala de operatii, sa o opereze cineva. Medicul de garda si moasele au facut o mutra "strambatura" intre ei cand discutau. De unde deduc ca n-ar fi exclus sa-i stea in fire dnei dr un astfel de gest.

 

Si repet, tipa respectiva avea parca 28 de ani, era pacienta veche a dnei dr si cotizase de-a lungul timpului corespunzator. Cel putin asa sustinea ea. Am mai vazut-o dupa vreo 2 zile pe hol, se tinea ea de pereti dar era OK.

 

Din ce am mai vazut-o eu prin holuri, etc: e o persoana tafnoasa, cu aere, se poarta frumos cu cine are interes si pe restul ii repede.

 

Nu am vrut sa dau recomandare negativa la lista de dr (insa vezi ca si acolo mai sunt si comentarii negative) pt ca mie nu mi-a facut practic nimic, si in afara de cuvantul fetei respective ca a sunat-o duminica, etc, eu nu am nici o dovada. Asa ca luati-o cu acest grad de credibilitate.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...