Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nastere la Cantacuzino


AISHA

Recommended Posts

Buna, Voi naste la Cantacuzino cu dr. Alexandru Filipescu si as fi vrut sa stiu informativ cat se da la medic,la asistente, la moasa, anestezist, infirmiere si ce or mai fi pe acolo. Exista cumva su rezerve la Cantacuzino? este curat sau lasa de dorit? Multumesc si astept vesti, pa
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

am nascut la Cantacuzino in iunie 2004 cu dna. dr. Niculescu care mi-a urmarit sarcina de la 1 luna. O dna. doctor super. Am nascut foarte usor multumita ei si dnelor de la sala de nasteri Lambrina si Geta. Sunt niste asistente (moase) super si nici nu cer nimic. Dai cat vrei. La doctori merge cam 100 euro.

Personalul de la nou-nascuti - oribil.Le dadeam cate 100.000 lei si abia-abia se uitau la mine. Pe langa asta in fiecare zi erau altele. Fac prin rotatie pentru ca stiu ca asa primesc gras. Vin cate doua la vizita. Eu am stat intr-o rezerva de 2 paturi. Rezervele sunt mari si foarte curate. Asistenta sefa este o super nesimtita (d-na Vali). Se vede dupa ea ca este o nesimtita ca este o grasana. O spagara de nu se poate. In rest totul este bine. Dupa ce nasti, cand iti face toaleta dai si acolo. Eu dadeam 50.000 dimineata , 50.000 seara. Unde te invarti trebuie sa dai. Iti vand un pont. In primele zile nu vei avea lapte si-ti vor aduce la biberon. Nu face prostia pe care am facut-o eu sa stau dupa asistente. Du-te direct la cea care pune laptele si da-i aleia ceva. Iti va da lapte cat doresti. Eu pana sa-mi dau seama era sa moara copilul de foame. Fetita mea a avut 4 kg. la nastere. Un copil destul de mare. Manca mult. Si intr-o zi nu mai stiam ce sa-i fac pentru ca plangea in nestire. Am inceput si eu sa plang. Tocmai se schimbase tura. Au venit noile asistente si cand m-au vazut plangand au luat-o pe bubu si i-au dat sa manance. M-au intrebat de ce nu i-am dat sa manance. Le spusesem tutelor de zi ca nu este satula dar idioatele au zis ca nu am dreptate. Si atunci mi-am luat inima in dinti si am trecut peste ele. M-am dus direct la "laptareasa". Mi-a dat jumatate de biberon cu lapte. In rest e OK. Medicii sunt buni. Asistentele de la sala de nasteri super. ce sa mai. Nastere usoara si sper sa se mai fi schimbat ceva intre timp in ceea ce priveste personalul de la nou nascuti. Multa sanatate.

Marilena si bb. Raluca

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...