Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CFR2 - dar creme etc?


crissy

Recommended Posts

Buna dimineata, Pentru ca e vorba despre o variatiune pe aceeasi tema, nu am mai deschis un subiect nou; la primul bebe in maternitate mi s-a cerut baneocin crema, stiu ca era singura crema pe care 'aveam voie' sa o folosim dupa schimbarea scutecului, pt a preveni aparitia eritemului fesier (bine, nu stiu daca preventie se face cu antibiotic, dar...) Fetele care au nascut la CFR2, ce ma sfatuiti sa cumpar si sa am la mine? Pentru bebe am cumparat deja o trusa Klorane care contine si o crema pentru prevenirea si tratarea eritemului fesier, credeti ca mai am nevoie si de altceva? Dar in privinta ingrijirii sanilor? Acum 2 ani era foarte la moda BPantene... Multumesc! subiectul vechi: Buna dimineata, Intrebarea e foarte simpla: as vrea sa il imbrac pe bebe in timpul sederii in maternitate cu propriile lui hainute, si nu cu carpele puse la dipozitie de acolo. Imi poate confirma/infirma cineva aceasta posibilitate? E vorba despre maternitatea CFR2 - multumesc! WWW (WIN WITHOUT WAR) foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Crissi, la CF2 il poti imbraca pe bb cu hainute!Iti trebuie pampers, body,salopetele, toate din bumbac si spalate-calcate in prealabil.In plus, sa ai la tine servetele umede si ceva produse pt. spalat/uns bebelusul.

 

Adema&Codrut

http://community.webshots.com/user/eoncioiuro

Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Crissy, eu iti pot confirma ca se poate. Toate mamicile fac asa. In prima zi ei sunt infasati de la spital, apoi ii schimba.

Mai mult de 2-3 body-uri( eu una am avut camasute de nou nascut) si salopete nu ai nevoie.

Sa pregatesti separat pampersi si servetele umede. Astea ti se vor cere din prima zi.

 

Crinuta si [copil] Rayan

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Baneocin este un antibiotic, nu se da pentru eritem fesier.

Rayan nu are probleme de genul asta, dar cand vad si un pic iritat, indiferent unde, dau cu crema Sanosan impotriva iritatiilor si a doua zi nu mai are nimic.

 

Iti va trebui insa Baneocin pudra pentru buric.

 

Crinuta si [copil] Rayan

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

De departe cel mai bun pt sani este Garmastan. In nici un caz pt preventia eritemului fesier nu se foloseste unguent Baneocin, este pe baza de antibiotic, se foloseste numai pt eritemul fesier suprainfectat. Pt preventie este utila orice crema pe baza de oxid de zinc. Eu folosesc acum o crema de la Sanosan, este f buna.

 

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
Si eu am nascut la CFR2. Intr-adevar pentru sani Garmastan, pentru prevenirea eritemului fesier eu folosesc crema Johnson's baby. Nu uita de servetele umede Sanosan si de samponul Sanosan care iti vor fi recomandate de acolo si care sunt foarte bune. Bineinteles Pampers si doua randuri de hainute spalate si calcate.Daca este fetita nu iti recomand sa-i pui cerceii acolo. Pe mine m-a costat 200.000 lei niste ate (nu am avut cerceii la mine). Acele ate le-a rupt fetita mea la trei zile dupa ce am venit acasa cu ea. A trebuit sa-i fac alte gauri pe la 5 luni. Eu i-am pus la Titan cu 150.000 lei cercei sterili. Dupa aceea i-am inlocuit cu cerceii mei.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...