Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

A doua cezariana


Recommended Posts

Buna, mamici! Peste 2 luni voi naste a doua oara, prin cezariana. Sunt 2 ani si 2 luni intre cele doua operatii. Spuneti-mi, va rog, cele care ati trecut prin asa ceva...cum e dupa a doua cezariana? Te refaci mai greu? Ca asa am auzit![bang] Pot aparea probleme? Tre' sa ma refac cat pot de repede, ca o sa am doi copii de ingrijit! Ajutor nu prea am...eventual 2 saptamani dupa nastere si atat! Asa ca...tre' sa-mi intru repede in forma![biz] Voi cum v-ati descurcat dupa a doua cezariana? Va pupam, [pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] din burtica http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

VA FI BINE !

 

stai linistita, acum stii ce se va intimpla, nu vei mai avea tot necunoscutul ala in fata si oricum esti in forma fizica buna presupun , datorita bebe 1;

din ce am trait si din ce am vazut si la alte femei, cezariana 2 e mai usor de recuperat iar bebe2 e altfel luat in primire, cum s-ar spune, si va fi ceva mai usor de "abordat" !

ei, si nici nu vei mai prea avea timp de miorlaieli si vaicareli ca tre sa treci la treaba, si va fi bine; va fi amuzant sa il vezi pe bebe1 ce reactie va a vea fata de bebe 2 si vei avea si clipe grele...

 

iti doresc bebe sanatos si muuulta putere si rabdare!

 

s

 

 

iris

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt pe cale sa am a doua cezariana cam in doua luni si jumatate, insa fetita mea e mai mare si deci mai usor de ingrijit plus ca tanti care sta cu Miruna sigur ma va ajuta si cu bebe 2 atat cat ii va permite timpul.

 

Insa, din cate stiu eu, refacerea dupa a doua cezariana este mai usoara, si de asemnea cum ti-au zis si fetele abordarea psihica este pozitiva, iar tu mai ai si proaspat in memorie cum te-ai descurcat cu Ema.

 

Pupici si capul sus, caci va fi bine!

 

 

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ellaid="red">,la unul din controale am vorbit cu o tipa care avea varsta sarcinii ca a mea si era la al 3-lea copil si trebuie sa faca si pt bebe nr 3 cezariana pt ca are bazinul f ingust.Si pe cei 2 i-a nascut prin cezariana,mi-a spus ca nu a avut probleme si ca nu ii era frica nici acum pt ca s-a refacut repede.

Asa ca cheer-up[:D],se poate,pupici,mai vorbim noi la mamici de iul-aug...Sper ca nu te superi ca am intervenit aici chiar daca nu am trecut printr-o cezariana.

 

 

[gravi] si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va fi bine, nici o grija! Eu mi-am revenit mai repede la a doua, nu am avut deloc rabdare sa stau in pat si miscarea ajuta mult. Stiam la ce sa ma astept, atata doar ca mi-era tare dor de bb1 si voiam sa ajung cat mai repede acasa:)

Dar ti-as recomanda sa faci rost de ajutor pe mai multa vreme, nu doar 2 sapt. Nu e neaparat sa stea in casa cu tine dar macar din cand in cand sa iasa afara cu unul din bebei.

Nastere usoara!

 

Cristina

-----------------------------------------------

accepta, sau schimba! id="red">

iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Uufff, si mie imi va fi fff dor de Emma, deja imi vine sa plang!!![bang] Mai ales ca numai cu mine a stat de cand s-a nascut, nu am plecat nicaieri fara ea!! Uffff!!! Asa mi-e groaza sa nu planga dupa mine....Bine, si cu ta-su se intelege foarte bine, il iubeste la nebunie...Mai vine si maica-mea la noi...care se joaca cu ea si Emma mea rade de se strica...S-ar juca cu ea ore in sir...Sper sa nu-i fie ff dor de mine. Bineinteles ca o sa vina la mine zi de zi si o sa stea cat se poate de mult. Insa mi-e frica sa nu planga noaptea dupa mine...Ca dormim impreuna[:(] Sper sa doarma si cu ta-su la fel de bine....Ajutor o sa am la curatenie, angajam o femeie...In rest...nu stiu. Mai vedem. Sa vedem cum stam cu banii, ca nu stam prea pe roze....Avem rata la Banca [bang]...Sanatate sa fie...Ne-om descurca noi!

quote:Originally posted by tinatache

Va fi bine, nici o grija! Eu mi-am revenit mai repede la a doua, nu am avut deloc rabdare sa stau in pat si miscarea ajuta mult. Stiam la ce sa ma astept, atata doar ca mi-era tare dor de bb1 si voiam sa ajung cat mai repede acasa:)Dar ti-as recomanda sa faci rost de ajutor pe mai multa vreme, nu doar 2 sapt. Nu e neaparat sa stea in casa cu tine dar macar din cand in cand sa iasa afara cu unul din bebei. Nastere usoara!Cristina-----------------------------------------------accepta, sau schimba! id="red">iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o


id="quote">id="quote">Va multumesc la toate pentru raspunsuri! Sper din tot sufletul sa fie bine![pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] din burticahttp://community.webshots.com/user/emmaandreea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...