Administrators redactor Publicat August 28, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat August 28, 2013 O chestie noua pe care am invatat-o azi ...puiul nu se spala pentru ca spalatul nu ajuta la indepartarea bacteriilor - ci, dimpotriva ajuta la raspandirea lor ... Iata o campanie USDA (ministerul agriculturii in SUA) DECI, ati retinut? [bib] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 si atunci mancam toate zoaiele alea, care se duc cu apa ? Ingrid si Cristi 10 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 In mod sigur am sa continui sa bag carnea sub apa sa curat ce este de curatat. Niciodata nu m-am gandit ca spal puiul cu apa ca sa indepartez bacteriile. [batcap] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caress Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Eu nu mai mananc pui de multi ani, dar inainte de a-l spala il parleam obligatoriu...prin flambare mor toate bacteriile, asa ca il puteam spala linistita pe urma...:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Eu nu mai mananc pui de multi ani, dar inainte de a-l spala il parleam obligatoriu...prin flambare mor toate bacteriile, asa ca il puteam spala linistita pe urma...:)Si daca este cu pielea curata ce parleai?Flambarea este altceva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 (editat) Se pirleste puiul care-l tai tu-n batatura. Astia de-i cumparam n-au...tuleie! N-ai ce pirli la ei! Chiar ma intrebam cum naiba sa nu-l speli,da' daca-l scapi din mina(se poate intimpla)si mai ai pisici sau ciini in casa????Asa...il iei de jos si...zvic ...in oala cu el????? [fri] Dana Editat de August 28, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caress Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Il parleam in sensul ca il treceam indelung prin flacara...Era mai mult decat o flambare, e adevarat.Ca avea sau nu avea urme de puf sau pene, carnea de pui poate fi contaminata cu salmonella, si cu alti germeni periculosi, iar spalarea oricum nu e suficienta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Nu se spala.Se parleste, se sterge cu o carpa curata si uscata...dar nu se spala.Stiu asta de multa vreme, cica e serioasa treaba.Asta nu inseamna ca si fac asa... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Mai Dana la voi acolo or fi pui fara tuleie dar italienii nu au aflat inca cum e treaba asta .. eu pui mai "parosi" ca la astia nu am vazut niciodata [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 (editat) Pai salmonella se elimina prin prepararea termica, la care mor oricum toate bacteriile.Nu se mananca pui crud sau mai in sange. Edit: acum m-am uitat si eu la clip: le dau dreptate in sensul ca atunci cand il speli nu trebuie sa tii alta mancare sau vase curate in zona, respectiv sa nu le stropesti cu apa de pe pui. Ideea e sa nu fii moscolit in bucatarie, Editat de August 28, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.