andacos Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Mai Dana la voi acolo or fi pui fara tuleie dar italienii nu au aflat inca cum e treaba asta .. eu pui mai "parosi" ca la astia nu am vazut niciodata [fri]Da...da' voi avetzi gaze la aragaz,asa ca va rezolvatzi repede! [:-)))] [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 am eu ca-s de moda veche ... tineretul modern si fitos are ca tine placa si probabil ca maninca puiul cu pene cu tot [soricel] ( eu ii smulg pielea si o arunc, nu-mi place deci am rezolvat problema ) [clo] Intrebare: numai puiul nu se spala sau si celelalte bucati de carne ( vita, porc, iepure si alte zburatoare )?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Da, stiam:))Nici celelalte nu se spala:http://www.fsis.usda.gov/wps/wcm/connect/2ceaa425-0488-4e86-a397-e2d9c470fc4a/Washing_Food.pdf?MOD=AJPERES Daaar, depinde de unde cumparam carnea. De exemplu, sota-miu cand cumpara steaks de la un anumit magazin o spala un pic pentru ca raman "shavings", frimituri de la oase pe carne, cand taie aia la magazin carnea. Ori au instrumentele tocite ori nu le curata bine:)). Cand o cumpara din alte locuri nu mai spala carnea ca e curata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Al meu sot nu spala niciodata carnea de pui,eu da..... o parlleste si apoi il mai si curata de piele.O gateste ffff bine,mai ales de cand avem copilul........am invatat i eu de la el acum [bib] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat August 28, 2013 Raport Distribuie Postat August 28, 2013 Si eu o spal ...orice carne. Vorba cuiva ...si ce daca se imprastie bacteriile, nu oricum se distrug la foc ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Depinde pe ce se imprastie. Ca e posibil sa sara pe legumele pentru salata, paine, oameni etc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Multumesc Oana. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Simpatic subiect.Eu spal tot. De fapt las puiul / carnea in apa in bol si l pun la frigider. Am acest obicei fara vreo explicatie. Apoi il mai spal o data inainte de preparare Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otiliav Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Sloganul lor este nu spalati puiul dar parca era mai corect sa spuna "Spalati cu grija carnurile!". Oricum asa spalat imprastiat cum prezinta ei in filmulet, grea performanta [;)]. Se vede treaba ca in America nu se face economie la apa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Simpatic subiect.Eu spal tot. De fapt las puiul / carnea in apa in bol si l pun la frigider. Am acest obicei fara vreo explicatie. Apoi il mai spal o data inainte de preparare Eu stiam ca o carne lasata in apa, isi pierde din proprietati. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.