Alizee Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Spal orice fel de carne, inainte de a o gati. Dupa aceea, o dau intr-un clocot, arunc apa ( si toxinele totodata ), spal carnea, apoi o prepar cu restul legumelor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Eu stiam ca o carne lasata in apa, isi pierde din proprietati.Adica ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Adica ? Asta stiu eu. O carne lasata prea mult timp in apa rece sau calda, isi pierde din proprietati.O sa caut pe net mai multe explicatii, sper sa si gasesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 (editat) N-am zis ca-l las 3 zile, am zis ca-l las asa pana se dezgheata.Oricum as fi curioasa ce iese din carnea asta din comert de e pacat sa pierdem prin apa. [:-)))] Editat de August 29, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 N-am zis ca-l las 3 zile, am zis ca-l las asa pana se dezgheata.Oricum as fi curioasa ce iese din carnea asta din comert de e pacat sa pierdem prin apa. [:-)))] Decongelez carnea intr-un vas gol, acoperit. Curcubeu, nu am gasit pe net explicatii mai ample, dar eu asa stiu si asa si procedez. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Depinde pe ce se imprastie. Ca e posibil sa sara pe legumele pentru salata, paine, oameni etc [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat August 29, 2013 Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Sper ca nu v-ati imaginat ca sar bacteriile singurele, ca lacustele [:-)))] Problema era apa, care se 'contamineaza' si sare in jur Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat August 29, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat August 29, 2013 Sper ca nu v-ati imaginat ca sar bacteriile singurele, ca lacustele [:-)))] Problema era apa, care se 'contamineaza' si sare in jur [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Noiembrie 8, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2013 Mie imi place sa tin puiul cam o ora in apa rece - ca sa iasa afara urmele de sange,eventualele chimicale cu care se stropeste puiul inainte sa fie impachetat. Nici nu imi pot imagina sa gatesc un pui pe care nu l-am spalat prealabil, si nu a stat in apa. Se discuta inainte de "pierderea proprietatilor" - singurul lucru care se pierde este grasimea,continutul proteic ramane acelasi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia81 Postat Noiembrie 8, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2013 si eu tin carnea in apa rece inainte de a o spala si gati. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.