irilac31 Postat Noiembrie 4, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2013 Pya multumim de reteta. Eu nu stiu ce sa-i mai dau puiului simt ca refuza orice si nu e doar o perioada. De carnea de gaina s a saturat, carnea de vita care era preferata lui vad ca nu o mai vrea, branza, oul trebuie sa i le ascund, peste nu, brocoli nu, spanac nu, cartof nu...toate trebuie sa i le ascund in....nu stiu ce. Orice piure care e mai gros/ mai consistent nu-l mananca, toate trebuie sa i le lungesc cu supa de legume, iaurturi... Poti incerca sa faci doar jumatate din portie de pasta ca sa o simti ca si textura, sa vezi pana unde poti merge cu zaharul...ce i drept va iesi perfecta dupa cateva incercari. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana15 Postat Noiembrie 4, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2013 Cellena am pus vreo 150 g iaurt, o banana medie si 3 lg cu varf faina. gustoase erau, ea deschidea gurita dar mie mi-au parut prea lipicioase si crude, de aia era suspect.Irilac ce super ca te pricepi sa faci toate chestiile astea delicioase, eu nu as avea rabdare si nici timp sa incerc. oricum mi-ar placea sa stiu sa fac.poate incerc sa fac si eu macar o forma mai haioasa de tort, ursulet sau poate fluture, sa vedem ce ma taie capul. :)) voi avea oricum ajutor in fetita mea cea mare care bucatareste mereu cu placere cu mine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bioana Postat Noiembrie 7, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2013 CHEC CU MORCOVI -3 oua-330 faina-200ml ulei-1 praf de copt-1 lingurita de bicarbonat-400 gr morcovi rasi pe razatoarea mica-coaja de portocala si lamaie-in loc de cantitatea de zahar din reteta am pus sucul de la 1 mandarina si 2 mandarine curatate de pielita si rupte cu mana in bucati mici,mici Am frecat ouale cu mixerul 1-2 minute,apoi am adaugat uleiul,apoi faina impreuna cu praful de copt.am stins bicarbonatul cu lamaie si l-am pus in compozitie.apoi adaugi morcovii,mandarina si cojile de portocala si lamaie.am pus totul intr-o tava de prajitura,pe hartie de copt.atentie ca isi dubleaza volumul.am lasat la 180 de grade cam 35 de minute.in reteta originala scria 45 ,dar am facut testul cu scobitoarea si era suficient. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucutze Postat Noiembrie 7, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2013 Uaaa... Pare interesant. Voi incerca! Eu azi i am dat ostropel de pui - cu rosii fierte nu bulion standard, fara faina si un catel de usturoi taiat bucatele mici, mici. I a placut! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelique_19 Postat Noiembrie 8, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2013 Eu ii dau bulion facut in casa pentru iarna.De fapt e ca un suc de rosii facut ca in fiecare an pentru noi.Am intrebat dr. si mi a zis ca mai bine ii dau din asta decat sa consume rosiile care sunt acum pe piata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cellena Postat Noiembrie 8, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2013 Si eu ii dau bulion. E facut in casa, din rosiile din curtea soacra-mii. La fel ma gandesc si eu ca Angelique... decat rosii din piata mai bine asa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucutze Postat Noiembrie 8, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2013 Ceea ce am numit bulion reprezenta o chestie facuta din rosii fierte de mama, fara nixiun adaos. Nu stiu dc sunt bio, dar in general ea cumpara chestii de la tara, nu din metro Iar sunt in pana de idei de gatit :( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyaoliang Postat Noiembrie 11, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2013 Am facut tort in forma de 1, cu fondantul facut dupa reteta lui Irilac.A iesit bine fondantul, s-a intins nesperat de bine, o sg problema am avut...a iesit prea albastru! Am pus colorantul in sirop, am gasit gel, dar cred ca e super puternc. Poate daca puneam dupa ce amestecam cu zaharul imi dadeam seama ca iese prea albastru, dar fiind deja in sirop a fost prea tarziu. Bine ca stiu pt. ziua lui Vic cum sa fac. Pandispanul l-am facut dupa reteta asta http://www.lalena.ro/572-reteta-Pandispan-de-ciocolata.html, a iesit ft bun, nu a trebuit insiropat, ceea ce mi-am si dorit caci vroiam o baza ferma pt. fondant. Trebuie sa mai lucrez la decoratiuni, cred ca o sa tai fondant cu forma de biscuiti in forma de Mickey, ca tot e tema petrecerii, si atat...le lipesc pe tort, nu fac nimic 3D :-) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irilac31 Postat Noiembrie 11, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2013 pya ma bucur tare mult ca a iesit tortul. colorantul gel e f puternic, eu cand il folosesc iau cu scobitoarea din cutiuta si pun...te sfatuiesc data viitoare sa pui colorant tot in sirop, doar daca vrei sa mai adaugi putin pune in aluat...asa nu risti sa ti se strice. eu fac foi separate de pandispan, astfel imi ies egale si pufoase.de fiecare data cand faceam pandispan si trebuia sa l tai ...trebuia sa l fac mai tare ca sa-l pot taia. asa am ales sa fac foile separat...e adevarat ca e mai mult de munca, dar iese mai pufos VREM POZEEEEEE :)))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irilac31 Postat Noiembrie 11, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2013 dragelor, cum sa fac...a facut soacramea bulion din rosii de la tara dar nu s-a gandit sa faca 2 sticlute si pt pui...asa ca a pus sare/ piper si altele....oare pot sa-i dau asa, sa pun in mancarea lui ??????Parca din asta cumparat nu i-as da ca are conservant...din 2 rele trebuie sa o aleg pe cea mai putin rea.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.