Ella73 Postat Ianuarie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2014 Noi folosim tot cratita de inox (dupa se spala ft usor; e o cratita cu fund dublu, asa ca nu se lipeste mancarea). Maine seara facem mamaliguta cu branza si smantana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camay Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 Eu fac maliguta cu barabule. Cel putin o data pe saptamina. Bucovinence stiu ce e, traducere: mamaliga cu cartofi. In apa la fiert sa pun cubelete de la doi -trei cartofi. Uneori cind fac mamaliga, pun numai putina faina si iese un cir, si il servesc cu un pic de lapte sau iaurt si zahar, sau dulceata si smintina :) . Din restul de la mamaliga, impreuna cu tarite, seminte, faina de griu, un cartof ras, morcov ras, fac paine de casa. Asa ne facea mama pe vremurile ....antice :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osyris Postat Martie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2014 Ador mamaliga cu branza si smantana, cu lapte, sau paturi cum se face in Ardeal. Imi place sa aiba o consistenta mai moale. Nu-mi place varianta tare care se poate taia cu ata. Trebuie sa fac mamaliga zilele urmatoare ca n=am mai mancat demult si mi-ati facut pofta :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2014 mi-ati facut pofta, asa ca diseara voi executa o mamaliguta moale, cu branza si smantana.eu o fac intr-o cratita de teflon, in apa pun sare si ulei, cand se incalzeste apa torn malaiul si il amestec sa nu se formeze cocoloase, apoi pun capac si las mamaliga sa fiarba la foc mic. daca mi se pare ca incepe sa se lipeasca mai adaug putin ulei si o amestec energic, se curata toate resturile de pe cratita.nu pot sa spun ca am incercat toate sortimentele de malai de pe piata, insa cel mai gustos pana acum mi se pare malaiul marca proprie cora, iese o mamaliguta fina, cremoasa, gustoasa, aurie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Martie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2014 mmmm,ce idee minunata! Si eu am sa fac diseara mamaliguta cu feta ,smantana si sunculutza prajita. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweet_y Postat Aprilie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2014 mi-a venit o poooofta de mamaliguta!!!! si tocanita!!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danuta_aga Postat Iulie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2014 cat eram acasa nu prea mancam mamaliga, acum doar cu branza si smantata o mananc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danuta_aga Postat Iulie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2014 parintii mei au invatat pe bebelusa mea cu mamaliguta cu smantana cu tocanita cu lapte..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawave Postat Iulie 22, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2014 (editat) Ce pofta mi-ati facut de mamaliga. Cu ou ochi si bucatele de carne prajita si cartofi prajiti cu mujdei de usturoi. Asa imi faceu bunicii cand eram mica. Balesc. Fac si eu in week end Editat de Iulie 22, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciana21 Postat Octombrie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 3, 2014 Si mie imi place mult de tot mamaliguta, in special cea calda,dupa ce se raceste nu o mai consum.Imi place sa o am alaturi de branza, smantana, unt, ciorbita, sarmale, lapte si cam atat, dar o consum cu mare pofta, sotul meu cand face mamaliguta pune in ea ulei , asa i se pare lui ca e mai buna. [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.