Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (200) ... STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

  • Răspunsuri 496
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

'neata fetele,

Am facut si eu aseara chiftelele cum a zis Darling. Merci!

Am pus morcovi, ras si marar verde, ou, un pic de ulei in compozitie si le-am facut la cuptor.

Apoi, am facut sosul de rosii cu un rest de dovlecel congelat.

Le-am mancat cu orez basmati. Io numai orez cu sos.

 

Chiftele o sa mananc cu mustar data viitoare.

 

Ieri la pranz am avut sarmale cu quinoa si mamaliga de ovaz.

 

Claudia, super retete si poze !

 

Azi urmeaza tura doi de gatit.

 

Aseara am fost la un concert cu un fel de Stefan Banica de aici, mi-a mers la suflet.:)

 

O duminica placuta,

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Claudia da, legumele calite in 2 linguri de ulei si putina sare. Si da, 3 oua, chefir, vezi ca-i reteta pusa de Caress la topicul cu retete. Eu in loc de faina monti am pus un amestec de 4 linguri tarate ovaz, 3 linguri faina integrala si 3 linguri de faina de naut (si am mai adaugat tarate putin la sf ca era materialul prea moale).

 

Cge sa-ti fie de bine concertul, ce bine e cand mai iesi si te relaxezi, iti schimbi gandurile. Mi-ai dat o idee buna de sos la chiftelele alea. Tocmai am executat un sos de rosii cu dovlecel ras, usturoi si busuioc. Cu chiftelutele iese o nebunie  [flo2]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pun o poza cu cina mea  [:)]

Chifetele pana la urma le am facut simple, acum regret ca nu le am ametit cu niste tarate, insa sunt absolut mancabile: carne de curcan tocata, ou, patrunjel verde, usturoi, cascaval razuit, amestecate bine si puse in tava pe hartie de copt.

 

Ma tot gandesc la papanasi ... sper sa nu i visez la noapte  [:-)))]

 

post-12863-0-85013500-1391969695_thumb.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna!

Tocmai am mincat nepermise(3 biscuiti cu cioco si migdale unite cu zahar ars) ,ca toata ziua am poftit la ce ati pozat si n-am mai rezistat!

Declar ca nu vreau sa mai stau acasa in weekend!Vreau sa ma tina la birou,chiar fara plata.

Noapte buna!

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Carmen, cum faci supa de ceapa ?

 

Seriful nostru a mancat la un resto in vacanta, si acum vrea sa fac si eu.

E la faza la care gaseste tot felul de retete rafinate, si eu trebuie sa le execut.

De ex., vroia sa ii fac carnati de rata [batcap]  [batcap] ca a vazut el o reteta pe internet.

 

Am facut ghiveciul cu piept de pui si salata de morcovi.

Desert: prajitura turnata cu mere (neMonti) si una cu piesici conforma (de pe site-ul Alinei).

 

Darling, ma bucur ca v-a folosit ideea cu sosul.

 

Sz, ce e lg. chiftele ? Gogonele?

 

Dulcetica, de ce la birou in we?

Mai bine stai acasa si lasi biscuiti neconformi la..dusmani.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...