Qarina Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 Rezolvat multumesc mult! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 Eu folosesc reteta asta la absolut toate muraturile si la ciuperci.Saramura 5LIngrediente:-1/4 otet din vin(eu folosesc Topoloveni)-3/4 apa-1/2kg zahar-5 linguri sare-piper -mustar si orice va doriti pt decor.Saramura se da in clocot apoi se toarna peste legumele asezate in borcan.Se pune capacul si se baga la bain-marie :20 min castravetii,ciupercile ,etc si 25 min gogosarii.Oala pt bain-marie o pun din timp pe foc astfel incat sa fie pregatita cand infiletez borcanele.Sterilizarea o fac asa:In cea mai mare oala pe care o am (11L ) pun carpe atat pe fundul oalei cat si pe pereti ,borcanele in mijloc ,le invelesc cu carpele de pe peretii oalei si adaug apa pana aproape de capacele borcanelor,insa la muraturi pun oala din timp pe foc si borcanele dupa ce aceasta incepe sa clocoteasca. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyda Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 Ralualexandrei mi-a stricat imaginea!:)) Cica am fost serioasa.Io? Nu cred!:)):)) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 Nu le las sa se raceasca in patura ca nu e cazul . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 Deci Rufus era cu tigaia .... Sa va fie de bine! Mihaela_s, vezi ca a facut Michelle subiect "Retetele ghetarului" (l-a reactivat de fapt) si gasesti acolo reteta de muraturi cautata, si cea de cozonac, si altele. Asta ca sa nu mai puna Ralu de n ori reteta.Cu ocazia asta invit gospodinele ghetarului sa dea pe acolo si sa mai dezvolte subiectul, daca se poate. Pun si eu o bananabread si o prajitura cu visine, asa de samanta.Vreau si eu reteta de prajitura cu frisca si cafea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 Aaaa, multzam Andra! Io cea mai mare oala o am de 6l, o sa vad cum pot steriliza in ea. Dar mai întâi o sa verific castraveții sa nu fie moi. Super Fleur, mersi de pont, o sa ma uit si eu pe Rețete. Revin de acasă cu răspuns despre henna :). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 Ah, nu! Rufus nu a fost cu tigaia. Alta ghicitoare: unele au fost cu ratza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinuk Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 (editat) tigaia picanta = Torasoriciul = comanda speciala de Buflea, au ontait aproape toti pinguinii (eu prima...si l-am nimerit bucata cea mai ..lunga si carliontzata)rata pe varza si fasolea cu ciolan = poshtit eu cu Papanashasnitelulmegaextraurias = sot de Elyda, impartit cu Rufus si Elyda.... Editat de August 26, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 rata pe varza si fasolea cu ciolan = poshtit eu cu Papanasha siiiigur, rata mea nu se pune... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat August 26, 2014 Raport Distribuie Postat August 26, 2014 (editat) Tinuta de scandal,de gratar,papuci rupti..etc etc...da` baba viseaza.... Editat de August 26, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts