mianda Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 eu asa ii pun, pentru ca muschiuletul e subtire, se face repede, cartofii taiati in sferturi sunt mai subtiri si se fac si ei in acelasi timp.Da, dar chiar 30 min? La ce temperatura? Eu cartofii ii tin la cuptor 45 min, la 200 grade (tot asa, taiati in 4). Cu muschiuletul chiar sunt curioasa. Nici eu nu cumpar ca nu stiu cum sa-l gatesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Eu il fac in mai mult feluri,toate au succes la mine in familie. Fac asa cum a psus viviana,cu diverse garnituri(este important sa-l prajesti inainte la foc puternic,asa ramine suculent inauntru,este totusi un muschiulet foarte sensibil,imediat dai gres cu el daca nu-i acozi atentia cuvenita ,se usuca repede si ai pierdut totul). Pe timpul verii il fac cu garnitura de sparanghel si gnocchi trasi in ulei.Muschiuletul il tai in felii de 1-1,5 cm grosime,il invelesc in sunculita englezeasca de mic dejun si il prajesc in tigaie(daca nu etsi sigura ca e facut il poti pune in folie de aluminiu sau hortie d ecopt,putin la cuptor). Destil de des il fac cu ciuperci la cuptor.Ideal este de pregatiti cu o zi inainte,insa eu l-am facut dectul de des direct ca nu am avut timp.La fel ,tai muschiuletul in felii de 1-1,c5 cm grosime,pe prajesc rapid si pe o parte si pe alta(le condimentez cu sare si piper),apoi scot din tigae,le infasur in suculita de mic dejun si le pun intr-o forma rezistenta la cuptor.Tai ceapa julien si o claesc in putin unt si o pun peste muchiulet,la fel trag ciuprecile la tigaie si le pun peste ceapa.Deasupra pun un de smintina si bag la cuptor.(asa s elas ala frigider peste noapte).Se serveste cu cartofi natur sua paste(noi servim cu paste si piure de mere). Mai fac,insa mai rara ca cere mai mult timp,umplut cu ciuperci.Muschiuletul il desfac,il transform intr-o "foaie patratoasa",il bat putin,il condimentez cu sare si poper si pun o umpluturaa de ciuperci calite cu putina ceapa.Rulez,leg cu sfoara,il prajesc in tigaia foarte incinsa pe toate partile si apoi il bag la cuptor,cu putin vin sau bere deasupra.La fel se serveste cu diverse garnituri. Toate retele sunt foarte bune,primele foarte usor de facut si poti jongla cu ele in multe feluri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 e un muschiulet de ala subtire. Rox si viv, suna bine ce spuneti acolo si pare simplu. Oare merge sa pun si cartofii odata cu el la cuptor?Numai si numai daca ii fierbi in coaja aproximativ 10 minute dupa ce apa da in clocot. Ca si cand i-ai fierbe pe jumatate. Ii cureti de coaja, ii tai in jumatati si pui langa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Daca va place combinatia cartof fiert - ulei masline - busuioc poti stropi jumatatile de cartofi cu ulei masline, sare si putin busuioc inainte de a-i aseza langa muschiulet Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Numai si numai daca ii fierbi in coaja aproximativ 10 minute dupa ce apa da in clocot. Ca si cand i-ai fierbe pe jumatate. Ii cureti de coaja, ii tai in jumatati si pui langa.De acord,cartofii s efac mult mai greu,oricit de subtiri ii tai,timpul la cuptor de pregatire e mult mai mare deict la carne. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Dana, nu, deloc. repet, vorbesc de muschiuletul subtire, nu de cel gros. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Dana, nu, deloc. repet, vorbesc de muschiuletul subtire, nu de cel gros.Da,de acelasi muschiulet spun si eu,insa eu tot il prajesc la foc rapid inainte,cit sa se inchida porii,sa ramina sucurile alea inauntru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 mianda, cu al meu cuptor asa e, la 200 de grade, cam 30 de minute. dar normal ca ma uit si eu la ele cum arata, daca-s nefacute nu le scot . a propos de cuptoare si temperaturi, eu am invatat ca se testeaza. ca degeaba pui tu indicatorul pe 200 daca el nu e precis. si niciunul nu este. deci testez pe cuptorul gol, cu becul-semnal stins, cate grade are de fapt. si asa stiu daca e cum zice el sau ba. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Da,de acelasi muschiulet spun si eu,insa eu tot il prajesc la foc rapid inainte,cit sa se inchida porii,sa ramina sucurile alea inauntru. nu, nu ma obosesc niciodata. dar la final de obicei las cuptorul pe temperatura maxima si grill superior cu ventilatie, sa se rumeneasca bine (daca nu imi place cum arata). asa fac cam la orice friptura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Am uitat,sa stiti ca eu fac destul de des snitele din muschiuletul asta... [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.