Administrators redactor Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 OK - deci sunt pregatita pentru atac. Va spun deseara ce a iesit. Multumesc la toate! va pup Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 nu ies prea mici? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 nu ies prea mici?Cred ca pe ine ma intrebi...nu,nu ies pentru ca s ebat foarte bine,ies subtiri si cind am in plan sa fac snitele aleg unul mai grosut. Ies niste snitele perfecte!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Cand iau muschiulet il fac tot la cuptor , cum a zis roxana.Incing bine cuptorul , las tava in cuptor , tavalesc muschiuletul in ulei de masline si lamaie , adaug doua cepe rosii mari taiate in patru , un mar mare , pastarnac , cartofi curatati .Le pun toate in tava stropite cu ulei de masline si las 10 min sa se rumeneasca la foc mai mare apoi reduc temperatura si adaug un pic de apa sau supa. Le las la cuptor nu mai putin de 40 min. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Andacos, sa stii ca am sa incerc si eu varianta cu ciuperci si smantana. Dar de care smantana folosesti si cata? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Andacos, sa stii ca am sa incerc si eu varianta cu ciuperci si smantana. Dar de care smantana folosesti si cata?Eu fac un amestec de creme freche si smintina lichida/lapte ,in care adaug uneori jägersoße(pungute de la Maggi)sau doar condimentez amestecul cu ce am inspiratie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 (editat) Si tot amestecul asta de smantana trebuie sa acopere complet muschiuletul si ciupercile, sau cum? Editat de Noiembrie 16, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Si tot amestecul asta de smantana trebuie sa acopere complet muschiuletul si ciupercile, sau cum?Da,se pune peste muschiulet,ceapa si ciuperci. Eu la un muschiulet(cam 5-600 g)pun 2-3 cepe mari,cam 4-500 g ciuperci,si fac un amestec dintr-o cutie de creme fraiche(sau smintina) si 200 ml smintina lichida sau lapte. In reteta mea ,scrie ca se lasa la rece cam 24 de ore(cu amestecul de smintina peste),insa cum spuneam,daca nu am timp o fac la foc automat. Sa stii ca e foarte buna si daca ai musafiri de exemplu,o poti prepara cu o zi inainte s anu te aglomerezi prea mult. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Multumesc. Chiar voi face si eu. Iti voi spune daca mi-a reusit si daca a avut succes la mofturosi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 In principiu nu ai cum da gres...ciuperci ,smintina,carne...succes garantat!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.