ML Publicat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Publicat Mai 10, 2018 Nu se inghesuie nimeni la el fiind innecacios. Il mai pun in pilaf, salata, rar in omleta, oricum cu greu il terminam. Voi cum il folositi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 Snitel e cel mai "mustos".Fac relativ des pui hainanese...noua ne place mult. https://steamykitchen.com/5068-hainanese-chicken-rice.html Umplut cu branza si spanac la cuptor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 Sandwich, salata, sau mancat cu sos tzatziki Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anja Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 (editat) sa ma dau mare:))) placinta de pui... iese delicioasa.sau asta, usor adaptatahttps://www.lalena.ro/reteta/49/Placinta-cu-carne-de-pui/ Editat de Mai 10, 2018 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 Cu andive si maioneza. Salata cu telina din aia Apio si maioneza si castraveciori acri daca vrei.Salata cu fasole boabe si porumb. Salata verde cu piept si cruditati, bucatele de branzaPizza.Il toci, il amesteci cu cascaval, unt, oua, si faci o umplutura pentru pateuri cu aluat din ala din comert. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 Taiat in fasiute mici, mici, rumenit in putin ulei pana devine fraged, adaug legume chinezesti congelate, sos de soia, sos teriyaki si il mai tin pe foc pana se patrund putin legumele. Amestecul astfel rezultat se adauga la paste chinezesti/noodles, e un deliciu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 Pentru noi pieptul e partea cea mai gatita a puiului,din asta cumpar cel mai des...desi si la noi sotul spune ca e uscat.Eu si fii mio insa mai bine mincam piept decit copanele... Asa ca eu il gatesc in toate modurile posibile...astazi am facut orez cu multe legume si piept de pasare. Pe linga salatele de care vad ca deja ati pomenit(eu si salata de boef tot cu piept de pasare o fac),eu il fac si la tigaia grill-il desfac ,il condimentez sau marinez,depinde de cit timp am , si apoi il pun in tigaia grill. Fac frigarui cu piept d epui(tau carnea in cubulete si o pun de seara la marinat,marinada o fac dupa chef si insiporatie)cu anans si ardei rosu,foarte buna,maninca tot familionul. Am facut la cuptor cu mozarella si rosii cherry,foarte bun,o sa repet reteta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 (editat) Taiat in fasiute mici, mici, rumenit in putin ulei pana devine fraged, adaug legume chinezesti congelate, sos de soia, sos teriyaki si il mai tin pe foc pana se patrund putin legumele. Amestecul astfel rezultat se adauga la paste chinezesti/noodles, e un deliciu.Da,,,la chinezarii,si eu folosesc piept de pui la toate chinezariile ce le fac. Editat de Mai 10, 2018 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 Cordon bleu e foarte bun, șnițel sau diferite stir frys, currys ori chinese dishes. Opțiunile sint endless. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anja Postat Mai 10, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2018 Eu intelesesem ca puiul e deja facut la cuptor. Deci pieptul e facut..si intrebarea era cum il refoloseste... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.