Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Diaspora - dragilor, mergeti la vot


Recommended Posts

  • Administrators

A inceput votarea pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. 

Emotiile sunt mari. PSDul a dus o campanie de fake news, mizerii si dezinformari. Veorica a mintit, a obstructionat adevarul, a manipulat grosolan.

 

Fiecare vot conteaza. 

 

Thomas Jefferson a fost ales preşedinte al SUA, în 1800. La un vot diferență.

În 1867, Senatul SUA a ratificat tratatul de cumpărare de la Imperiul Rus a teritoriului Alaska, care a devenit în 1958 unul dintre cele mai mari state ale SUA. La un vot diferență.

În 1868, Preşedintele SUA, Andrew Johnson, a fost salvat de suspendarea din funcţie. La un vot diferență.

Senatul SUA a votat convenţia privind anexarea statului Texas, în 1845. La două voturi diferență.

La sfârşitul anului 2000, cel de-al 43-lea preşedinte al SUA, George W. Bush, a ieşit învingător în cele mai controversate alegeri din istoria Statelor Unite, învingându-l pe democratul al Gore. La 5 voturi diferență.

 

Votul tau conteaza. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 111
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

  • Administrators

Redactor, credeti-ma ca nu vreau sa merg la vot de data asta. Mi-ar trebui un impuls prea mare sa o fac. Dupa 30 de ani de libertate  Romania va decide sa ramana in iobagie

si totusi cine ai vrea cel mai putin sa fie presedintele acestei tari? Si asa se poate face o alegere.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

Laura, eu nu am dubii, daca as vota, cei din afara tarii , ASTIA! au votat anti psd tot timpul , dar  pentru mine marea intrebare e de ce in tara oamenii pot pune stampila pe acest personaj.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Collins, dupa ce am clocotit de frustrare si nervi la aflarea rezultatelor luni dimineata dupa primul tur si eu am zis "sa se duca cine vrea sa voteze, eu nu ma duc!". Intre timp m-am mai calmat si da, ma duc la vot pentru ca nu pot lasa sa iasa proasta satului presedinte fara sa fi incercat macar sa opresc asta cu votul meu. Eu de exemplu stiu de ce vecinul meu (un pensionar de 75 de ani, comunist si nostalgic dupa perioada ceausista) sau vecina parintilor mei (pensionara de 80 de ani care a declarat "PSD-ul mi-a marit pensia, cat mai traiesc eu sa imi fie bine, dupa aia nu mai intereseaza" )  o vor vota duminica pe Dancila. Dar mi-ar crapa obrazul de rusine sa ma trezesc luni dimineata cu vaca presedintele Romaniei si eu sa stiu ca nu am fost macar ca, prin votul meu sa anulez votul vecinului meu. 

Si tata e pensionar, a fost profesor, deci bugetar toata viata , dar cand l-am intrebat "si? nu votezi PSD-ul, ca ti-a marit pensia!?" , s-a uitat la mine si a zis "Mai tata,  dar ce!? eu sunt prost?! Eu nu vad, nu inteleg ce fac astia?!"  

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Si eu mi-as fi dorit sa fie o fila noua - sa avem un presedinte care nu e legat de trecut  - insa acest lucru s-a amanat poate cu 5 ani. Acum insa, daca aceasta proasta si acest partid de mafioti ajung la putere - ma gandesc cu amaraciune ca nu mai are sens sa am cetatenie romana. Si probabil ca vreun milion vor pleca de scarba. Iar Romania va ajunge o jungla cu asistati, pensionari si puscariasi. De unde ei vor fura cu sutele de milioane si vor pleca... 

Am putea ca acum - la 30 de ani de la Revolutie  sa scapam de ei. Si fiecare vot conteaza. E un vot pentru a marca 30 de ani de la acele zile din 89...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...