Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi? Cap.106


Recommended Posts

Da,

stiu ca s-a scumpit peste tot, dar e nasol la alimentele de baza, ca la restul mai poti sa tai. 
Si ar fi trebuit si niste masuri, de ex , in Portugalia vor tva 0 la alimente, aici in Franta sunt anumite lanturi de magazine care au blocat pretul la anumite alimente de baza.

 

Ne uitam tot mai mult dupa oferte. De ex saptamana trecuta era la super u, borcanul de ness, 4.50 e , daca luai doua, la rewe(la nemti) e 12 e, de unde diferenta asta  de trei ori nesimtita?  [fri] m am aprovizionat pt tot anul. [bib]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Si cu programul de gatit,

sambata avem antrenament, dupa care mai mergem pe la cumparaturi, ca la noi sunt magazinele inchise duminica. Si fac ceva pt week end. 
Am mai vazut o postare la cineva care gatea lunea, pt luni si marti, miercuri pt miercuri si joi. Vinerea mancau in oras. 
 

Si la subiect, ieri un ghiveci de legume si placinta cu mere si frisca. 
Maine gatesc pt paste + o mamaligutza cu branza. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Coca, m-am uitat si eu de petunii, un ghivechi mai marisor asa, cu petunie curgatoare, 35 de lei, adica fix 7E. Noi luam mereu inainte de Paste.

 

Pai ghiveci marisor cu petunie curgatoare e 20€ aici :). Eu iti povestesc de o petunie de 10cm, care mai are mult pana sa curga :).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am oprit gazul la 12 azi noapte, am facut 7 bucati baigli (4 cu mac, 3 cu nuca) si deja am si impartit din ei.

Inainte facusem repede 2 pizza din aluat cumparat.

Sper sa reusesc sa fac azi tot ce mi am propus , dupa ce plec de la serviciu :-)

 

 

 

Sarbarori cu lumina celor ce sarbatoriti acum Pastele sau Floriile !

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Yummy arata, Judoka, cred si eu ca s au topit :-)

 

Eu am reusit sa fac tot ce mi am propus: vineri am reusit sa plec la 15 de la serviciu (In loc de 18) si am facut rapid supa de pui, am fiert ouale albe pt vopsit, am calit varza murata, am facut ragu-ul, crema fiarta pt Dobos, crema de vanilie pt Diplomat. Am facut salata de vinete.

Sambata dis-de-dimineata am facut orezul basmati si am pus la tava varza a la Cluj. Am taiat legumele pt boeuf. Am pus la frigider 4 caserole cu Diplomat (am avut de impartit), am uns foile de Dobos (cele cumparate Boromir) si deasupra am pus crant de zahar ars; dupa-masa am facut snitele de porc si crispy de pui, chiftele si rulouri de suna cu crema de branza.

Duminica dimineata am facut rapid un piure si oule umplute :-).

Azi am adus la serviciu de toate pt toti :-) 

 

Pana joi pauza, joi seara trebuie sa refac portia de 4 baigli cu mac si 3 cu nuca  [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...