Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim astazi? Cap.106


Recommended Posts

Hristos a inviat!Paste fericit tuturor!

 

Cum noi am sarbatorit saptamina trecuta din belsug, astazi am ciocnit cu baiatul un ou, avem si cozonac, dar sincer nu cred ca-l desfac( e adus de cumnatu meu din Romania) si cam asta va fi pastele nostru.

 

Vom face niste tortillia cu carne tocata si cu piept de pui, adica meniu normal.

 

Nu stiu exact ce voi gati saptamina ce vine, nu am niciun plan, sunt si cu ginduri, fii mio se opereaza de amigdale...ei, din astea!!!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Paste Fericit si numai bine tuturor.

Săptămâna trecută am trecut la “dieta”.

Breakfast mic si lunch pe la ora 4 și atit.

Azi am reușit sa termin n-ai devreme cu clienții si am facut surf-and-turf , shrimp bbq cu cilantro Lime sos, shrimp tempura cu tempura sos ( soy sauce si Mirin) si ribeye bbq. 
Garnitura de orez si sparanghel( sauteed cu ardei si usturoi). 
 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Siii a trecut  

Joi seara am facut 4 baigli cu mac si 3 cu nuca, conform planificarii, vineri am impartit. Tot joi am reusit sa vopsesc ouale, de data asta cu ciorap si frunze :-) 

Sambata am facut penne cu sunca si branzeturi, ciorba de perisoare, racituri si cremes. Duminica la pranz am prajit peste si piept de pui cu ciuperci si sos alb, la alegere, pe langa ele am avut orez basmati, cartofi cu patrunjel.

Si mult pa la toata lumea !

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hristos a înviat!

 

Mai mâncăm azi și poate mâine din feluri de Paști. Nu râdeți, am fost musafiri și ne-a rămas multă mâncare, deși am și dus la gazde din drob, salata boeuf și friptura de miel, plus o păscuță de brânză.

 

Deci ciorbă de miel și friptură de miel mai avem, și multe ouă din care voi face o salată.

 

În weekend o supă și ceva șnițele de pui cu tije de brocoli ( un fel de brocoli mai tânăr) la cuptor. Băiatul mai vrea o tură de pască ( am făcut rețeta Jamilei, fără aluat, foarte buna și cu o brânză dietetică).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am gătit f puțin săptămâna asta . Luni am făcut chiftelute cu piure, marți peste fript cu orez, miercuri saramura de peste din care am mâncat si astăzi. Maine fac niște pasta cu shrimp , iar in Weekend bbq.

Continuam sa mâncam dimineața un breakfast mic si cafea, pe la 4-5 late lunch/ early dinner.

intre mese care o portocala, un mar , ceva neînsemnat.

 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salate, Szy, salate:)), dupa cat ai gatit la Pastele 1ai 2. [flor]

Si mie mi s-a cam acrit sa gatesc si pentru Pastele catolic si ortodox, am spus ca pana la Craciun nu mai deschid cuptorul:)))

Azi dimineata cand mi-a scris o colega ca nu vine ca e Eid am intrat in panica:))) am crezut ca iar trebuie sa mai coc ceva:)

Eu m-am luptat cu pasca fara aluat, cheesecake, cozonaci, etc.

Pentru prima data am ales pentru cozonac faina cu continut mare de proteine , a trebuit sa citesc pe toate pungile si abia am gasit la waitrose o faina cu 14%   , ca asa ne invata la Savori.... Intr-adevar , a crescut  f mult si au iesit f mari, if that makes sense :))

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...