ML Publicat August 31, 2011 Raport Distribuie Publicat August 31, 2011 Da, da, vorbim despre aceeasi buruiana, kale pare mai creata aicidecat ce are el in mana. Multumesc de detaliile legate de fiert, apa rece, sare, etc. [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]La tzara americana (poze)[/url] [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Fluturi/"]"Un fluture (de noapte) pe zi si alte [biz]" (tot poze)[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greieras Publicat Septembrie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2011 Ma bag si eu putin in vorba ca sa va spun cum gatesc Kale si ne place foarte mult. O pun in oala sub presiune doar cu apa (dupa indicatiile oalei) si o fierb 25-30 minute de cand incepe sa suiere oala. O mancam doar cu putina sare ca garnitura. Am invatat sa o gatesc asa de la soacra mea, americanca, care a crescut la tara unde mancau ce cultivau ei. Am incercat si Colard Greens asa si nu mi-a placut. Kale este net superioara la gust. Gloria si Eva (22 dec. 2004) [url="http://s199.photobucket.com/albums/aa260/gloriasava/"]Craciun 2008[/url] Evil thrives when good men do nothing Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Publicat Septembrie 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 4, 2011 Preparata asa va aduce la gust cu spanacul facut piure? Si mie imi place mai mult decat collards. [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]La tzara americana (poze)[/url] [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Fluturi/"]"Un fluture (de noapte) pe zi si alte [biz]" (tot poze)[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.