Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Preparare peste marinat


Recommended Posts

Dar afumat a facut cineva? [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Retrospectiva 2008[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a"]Retrospectiva 2009[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all"]Retrospectiva 2010[/url] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Si eu stiu ca se conserva astfel pestii oceanici, deoarece au putine oase si schelet cartilaginos care se macereaza in solutia de otet, de ramane doar sira spinarii. Pai daca tu bagi crap, care are puzderie de oase, dupa ce ca e semicrud, cum extragi tu toate firicelele alea din bucata de carne? Macar alege un peste de apa dulce fara oase multe (daca or fi, desi eu stiu ca astia au oase cu duiumul...) Eu am o intrebare, pestii astfel marinati, daca ii capacesti si sterilizezi obtii conservele alea de peste faine ca cele din comert?
Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Boticelina, reteta prezentata de mine este pentru consum rapid. Parerea mea este ca daca ii vrei pentru timp indelungat neaparat sa fierbi otelul cu apa si mirodeniile si sa le pui fierbinti in borcane (sa zicem un fel de sterilizare instant). Daca incerci sa ne zici cum s-au pastrat. [flo] Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui glimmer
Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Dar afumat a facut cineva?
Da, eu.[:D] De mai multe feluri (macrou, crap, scrumbie).
Cum? cum? Ioana pestele e cu dichis, se altereaza repede, n-as avea curaj doar sa-l oparesc cu otet, l-as fierbe sigur, dar ma intreb daca proportia apa/otet/ulei e aceeasi si daca se mai pun legume (ceapa si morcovul)
Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac din stavrid proaspat. Se pune pestele cu otet si se lasa 2-3 ore la frigider. Apoi se aseaza intr-o tava cu ulei si cu o parte din otetul in care a stat, daca va place mai acru (eu nu mai pun pentru ca nu il vream prea acru), se adauga sare, boabe de piper si foi de dafin si se da la cuptor pana se face. Apoi se aseaza in borcane, se toarna peste el ulei incins si se pastreaza foarte bine. D
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mai, ce idee mi-ati dat...anul asta cand afum carnatii, pun si cativa pesti... Dar ideea era ca aia din comert sunt si un pic preparati, nu stiu cu ce, nu doar cu sare...or fi cu ceva E-uri...[:)] [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Retrospectiva 2008[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a"]Retrospectiva 2009[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all"]Retrospectiva 2010[/url] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...