Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Somon


Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa
eu am observat ca daca nu e proaspat nu are asa gust. am mancat o data pescuit in aceeasi zi. avea un gust extraordinar. cand cumpar de la magazin si il pun in congelator nu mai e ca atunci cand prepar in prima zi. daca nu pui lamaie pe el cand il maninci e gretzos michelle
Asta e valabil la orice carne. Alexandra Maria 14.12.2007
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Nu stiu care-i pastravul somonizat. Si nici ce inseamna. E ca si cum un pastrav s-a intalnit cu o somoana. Am luat un somon (congelat) dar era cu carne alba. Scria somon. Ala o fi pastravul somonizat? Eu peste intreg nu prea iau. Ca din "tacamuri" degeaba fac ciorba, mananc numai eu. Asa ca iau rondele sau fileu. Si ma usuca...Personal nu mor de pofta somonului...dar fetele il prefera. Normal, e somon, ce naiba... [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Retrospectiva 2008[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a"]Retrospectiva 2009[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all"]Retrospectiva 2010[/url] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Ce stiu si eu de pe un site de acvacultura,unde scriau oameni care au crescatorii de diverse specii, si ziceau asa: - somonul salbatic este roz la culoare(mananca diferite chestii rosiatice, naturale si dde aceea este roz) - somonul de acvacultura este ALB pentru ca nu gaseste in bazine "naturalul" ala sa devina roz, INSA in ultimele zile dinaintea pescuirii li se dau mancaruri cu coloranti roz-rosii( evident artificiali, colorantii) si asa somonul de crescatorie este dat drept "salbatic" si este mai valoros - pastravul somonat m-a surprins si pe mine candva ca specie, insa m-am lasat pagubasa ca are oase. Credeam ca este o increngatura intre pastrav si somon, insa , acelasi site m-a lamurit: nu este decat pastrav caruia i s-au administrat aceiasi coloranti ca si somonului. Si asta doar ca sa fie mai comercializat si mai scump decat cel normal. Acum, prefer crap si macrou!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu un peste mai bun ca si scrumbia de Dunare facuta la gratar nu am mancat. Imi place si salaul, pastravul si chiar crapul dar scrumbia e grozava.Si e grozav si pretul, am gasit-o la 10 lei/kg. Sincer, somon nu am mancat pana zilele trecute cand am cumparat afumat.Era in pachetele vidate.E bun si merge... asa ocazional.Insa e cam scump. ali Mama fericita de Andrei (20.06.2008)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...