Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ganglioni limfatici inflamati


Recommended Posts

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna, Baietelul meu avea ganglionii umflati foarte multa vreme dupa ce ii trecea infectia din git. Aproape un an intreg nu i s-au micsorat deloc. Apoi, dupa ce infectiile din git (facea anghina cam o data la o luna - o luna jumate) au incetat, ganglionii s-au dezumflat si acum totul e OK. Daca nu are si alte simptome in afara de ganglioni umflati eu zic ca nu e nici o problema. Sanatate multa, Nik
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi, cind a vazut doctorita ganglionii, a dat din mina cu un gest de "mai scuteste-ma", care m-a linistit instantaneu, nici nu am mai bagat de seama lipsa de buna-cuviinta a lui. Asa ca acum [baie]. Va multumesc, saritoare ca de obicei [pup] D.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu trebuie sa va speriati. Si eu mi-am facut probleme cand baietelului meu i-a aparut un ganglion pe gat. Apoi am aflat... de la medic si din carti: pana la 10 ani ganglioni mici (un bob de fasole), mobili, nedurerosi pot apare fara vreo semnificatie medicala. Medicul nostru pediatru ne-a spus ca prin asta organismul arata ca isi face imunitate. Sanatate multa!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...