michelle-usa Postat Octombrie 9, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 9, 2014 Apple Coffee Cake With Crumble Topping And Brown Sugar Glaze-Emeril Lacasse http://emerils.com/126020/apple-coffee-cake-crumble-topping-and-brown-sugar-glaze a iesit delicioasa reteta. am pus mai putin zahar in compozitie si fara glaze. CAKE:1 stick plus 2 teaspoons unsalted butter1 1/2 cups packed light brown sugar2 large eggs2 cups all purpose flour1 teaspoon baking soda1 teaspoon ground cinnamon1/2 teaspoon salt1 cup sour cream1 teaspoon pure vanilla extract2 cups peeled, cored and chopped apples CRUMBLE TOPPING:1/2 cup packed light brown sugar1/2 cup all purpose flour1/2 teaspoon ground cinnamon4 tablespoons unsalted butter, softened BROWN SUGAR GLAZE:1/2 cup packed light brown sugar1/2 teaspoon vanilla extract2 tablespoons water Directions Preheat the oven to 350 degrees F. Lightly grease a 13 by 9-inch glass baking dish with 2 teaspoons of the butter. In a large bowl, cream together the remaining stick of butter and sugar until light and fluffy. Add the eggs 1 at a time, beating after the addition of each. In a separate bowl or on a piece of parchment, sift together the flour, baking soda, cinnamon, and salt. Add to the wet ingredients, alternating with the sour cream and vanilla. Fold in the apples. Pour into the prepared baking dish, spreading out to the edges. To make the topping, in a bowl, combine the sugar, flour, cinnamon, and butter, and mix until it resembles coarse crumbs. Sprinkle the topping over the cake and bake until golden brown and set, 35 to 40 minutes. Remove from the oven and let cool on a wire rack for at least 10 minutes. To make the glaze, in a bowl, combine the sugar, vanilla, and water and mix until smooth. Drizzle the cake with the glaze and let harden slightly. Serve warm. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Octombrie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 10, 2014 Michelle, cat inseamna la voi, in grame, un stick de unt? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Octombrie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2014 Supa-crema de dovleac 1 dovleac (squash, butternut) de CCA 1 kg curatat si taiat cuburi1 cartof mare taiat cuburi1 ceapa mare3 catei usturoi1 lingurita si 1/2 pudra de curry dulce2 lgte ghimbir ras1l APA sau supa de legume2 linguri suc de lamaie2 linguri pasta de tomateSare, piper In oala de supa, se pune Putin ulei, ceapa si usturoiul tocate, curry, ghimbirul, sare si piper, secalesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga dovleacul si cartoful,se amesteca bine, apoi APA sau supa si restul ingredientelor. Se aduce LA fierbere apoi se micsoreaza focul si se lasa pe foc CCA 20 min, pana se inmoaie legumele.se paseaza cu mixer vertical si se adauga lapte sau smantana, dupa gust. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Martie 13, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2015 (editat) n-am retete de pus dar vreau sa readuc subiectul pe prima pagina. ce bine ar fi daca ar pune Julia reteta aia cu colacei aici...mi-a lasat gura apa. Editat de Martie 13, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Martie 13, 2015 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2015 Michelle, cat inseamna la voi, in grame, un stick de unt? Fleur, acum ti-am vazut intrebarea . deci dupa 6 luni iti pot spune ca un stick de unt are 113 grame.sorry! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Martie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2015 Clatite sanatoase; -1 cup fulgi de ovaz (hafferflocken sau altceva)-2 albusuri de ou sau un ou-o banana mica si coapta-2-3 lingurite de branza de vaci-scortisoara sau vanilie-daca aveti chef si un cup de proteine Se amesteca toate in blender si se pune rezultatul intr-o tiagie incinsa.din ingredientele astea iese o clatita mare (am tigaie mare de tot) si pufoasa sau 2 clatite mai subtirele (oricum sunt ca cele americane ). Se mananca cu gem si zmeura/afinae, sau cu unt de arahide si banane. sotul le mananca goale.Dupa o clatita sunt plina, deci sunt satioase. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Aprilie 10, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2015 MarianaPop - Muschiulet de porc in foietaj Reteta: un muschiulet potrivit la grosime, foietaj, spanac, branza rasa, bulion, unt si sare dupa gust. Muschiuletul se rumeneste in tigaie pe toate partile 5 - 10 min la foc mic. Spanacul se caleste bine in unt, se adauga bulionul, se ia de pe foc, se adauga branza rasa si se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca. Pe foaia de foietaj se intinde spanacul apoi se pune muschiuletul si se ruleaza. Se pune in tava, se impunge aluatul cu furculita din loc in loc si se unge cu ou. Se baga la cuptor la foc potrivit inca 20 - 30 min. (in fctie de cuptor) verificand permanent sa nu se rumeneasca prea tare foietajul. Pofta buna! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Aprilie 10, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2015 Mihaela_S 'Am facut o placinta cu ricotta si spanac, demențială! Sa nu ma mai simt vinovata :). http://www.lauraadam...-cu-spanac.html' Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Aprilie 10, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2015 Carolyne - salata cu quinoa Eu fac asa: tai castraveti fresh, rosii, ceapa (sau ceapa verde), masline, marar (sau patrunjel), deci toate taiate cubulete mici, fiecare ingredient se pune dupa gust, daca vrei mai multe rosii sau ceapa deloc, go for it, apoi se amesteca cu quinoa rece de la frigider (fiarta in prealabil) si se pune ulei de masline si lamaie stoarsa dupa gust. Iese absolut senzationala !!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Aprilie 10, 2015 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Mihaela_S - cozonac framantat in masina de paine Cuva [de la masina] mea e pt 750g. In cuva de framantat paine care e destul de mica, pun asa: 250g faina, 2 oua, 125 ml ulei, 250 ml lapte caldut, 125 g zahar, 25 g drojdie proaspata frecata cu putin zahar si dizolvata in putin lapte caldut, un vf cutit sare, si inca 250 g faina deasupra. Pun pe programul de aluat. Cand e gata, il impart in doua, ies doi cozonaci din cantitatea asta. Ii umplu cu ce doresc, ii las la crescut inca 30 min (daca e cald in bucatarie e ok , eu ii pun in cuptorul electric la 50 de grade), apoi ii ung cu galbenus si ii coc 10 min la 180 de grade si 30 min la 170 de grade. Adaugare ref aluat:Aluatul trebuie sa fie elastic, sa intre degetul in el si sa revină la forma inițială. Depinde mult de ce fel de faina folosești, cat de mari sunt ouăle. Eu verific aluatul mereu dupa ce a frământat masina, sau in timp ce frământa, sa ma asigur ca are consistenta care trebuie. A fost cand a trebuit sa pun faina, sau cand a trebuit sa pun lapte. Sau nimic ;). Editat de Aprilie 11, 2015 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.